Serc

Openbaar vervoer Maastricht

Openbaar vervoer in Maastricht

Reizen met het Openbaar Vervoer in Maastricht kunt u op veel verschillende manieren. Uiteraard is er de trein via het NS Station, maar u kunt er ook voor kiezen om met een bus van Veolia te reizen.

En alsof dat niet goed is kunt u ook gebruik maken van een Taxi.

We proberen u zo goed mogelijk te informeren over diensten, vertrektijden en reisschema's zodat u zowel van Maastricht als naar Maastricht de beste verbindingen kunt gebruiken.

Taxi bedrijven in Maastricht

We geven u alle informatie over alle in Maastricht gevestigde taxi-bedrijven en uiteraard geven wij ook aan voor welke diensten u er terecht kunt.

Veolia busdiensten Maastricht

Veolia heeft in Maastricht veel bushaltes op diverse locaties. Reizen met de bus begint dus met het kiezen van uw halte en dan via de reiswijzer kijken hoe laat uw bus vertrekt of aankomt. De reiswijzer van Veolia is zeer compleet en u kunt uw reis zeer uitgebreid plannen.

Reizen met de trein van en naar Maastricht

Met de trein kunt u vanuit Maastricht (Centraal station en vanuit station Randwyck) direct reizen naar diverse bestemmingen. Met een enkele overstap is ieder deel van het land (en desgewenst zelfs het buitenland) snel en comfortabel te bereiken. Weten welke trein u moet hebben en hoe laat die vertrekt? Op onze dienstregeling vindt u alles in 1 oogopslag en deze wordt continu bijgewerkt zodat de gegevens altijd up to date zijn.